Thursday

APRJR - HANGZOU HADIAH DARI MARY KAYAlhamdulilah, syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana akhirnya saya berjaya didalam contest yang dianjurkan oleh Mary Kay Malaysia.  Syarat-syaratnya seperti merecruit 10 orang baru untuk menjadi beauty consultant Mary Kay dalam masa 5 bulan telah berjaya saya lakukan.  

Yang paling best semua di tanggung oleh pihak Mary Kay seperti tambang pergi balik, hotel 5 star dan juga makan minum ketika di sana nanti.  Saya hanya perlu menyediakan duit untuk membeli belah sahaja. 

Jika kita percaya pada diri sendiri yang kita boleh lakukan, mesti kita akan berjaya dan akan melakukannya bersungguh-sungguh.
Inilah salah satu pemandangan yang sangat cantik di Hangzou. Terasa-rasa nyaman walaupun saya belum pernah menjejakan kaki ke sana.  Jadual pemergian ke sana di jangka pada bulan 6, 2015. Tak sabar rasanya untuk kesana, boleh belajar dan yang paling seronok boleh shoping. 

Contest APRJR 2015 di jangka akan di buka kembali pada bulan November 2014.  Jika anda ingin bersama-sama beauty consultant Mary Kay untuk pergi ke Hangzou, China secara PERCUMA boleh hubungi kak haneem di 0129234622.  Kita set temujanji ok.  No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here