Wednesday

SERUM C MARY KAY


Tahukan anda serum adalah seperti makanan kulit,  dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik. Ia mengandungi banyak nutrient yang diperlukan oleh kulit.  Selain itu, sekiranya kita pernah menggunakan produk yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkan kembali kulit di bahagian bawah kulit yang di panggil dermis. Tahukan anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit. Barangan lain selain serum tidak akan dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerah semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.

Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? Jawapannya adalah  semua jenis buah-buahan dan tumbuhan yang anda dapat lihat dalam gambar dibawah ini.

   
Serum C Mary Kay didatangkan dalam 4 tiub. Setiap tiub mempunyai  7  sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja. Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak,  oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiub kecil, 1 tiub untuk seminggu bermakna 4 tiub untuk sebulan. Untuk mendapatkan hasil yang superb anda boleh menggunakannya setiap 6 bulan sekali. Inilah kunci utama kulit wajah yang licin dan cantik setiap beauty Consultant Mary Kay. Bak kata orang kami menggunakan botox tapi inilah botox kepada setiap ahli Mary Kay.No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here