Sunday

KERJAYA SEBAGAI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY
Saya ingin membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menceburi bidang kecantikan iaitu menjadi Beauty Consultant (Perunding Kecantikan Bebas) Mary Kay.

Kenapa saya memilih Mary Kay?

1) Yang paling utama sudah tentulah kerana produknya yang baik dan setaraf dengan produk antarabangsa yg lain. Dengan menjadi perunding kecantikan, anda akan berpeluang memiliki produk ini dengan harga yang lebih rendah dan mampu anda miliki.

2) Mary Kay akan mengubah hidup anda. Ianya bukan sahaja mampu menjadikan anda seorang wanita cantik, malahan boleh memperkayakan hidup anda. Percayalah dan mmg telah terbukti.

3) Anda mampu mempunyai business anda sendiri hanya dengan bermodalkan serendah RM195 sahaja untuk mendapatkan Starter Kit (nilai sebenar RM544). Di dalam Starter Kit mengandungi beberapa produk Mary Kay yg dibei antaranya ialah :1) Sebuah beg Mary Kay.2) 1 Set SkinCare TimeWise - Cleanser & Moisturiser (worth RM230)3) 2 Timewise Liquid Foundation (Ivory 5 & Beige 3) (Worth RM144)4) Sample products seperti Set TimeWise, Day & Night Solution, Lipstick5) Facial tools seperti facial cloth, mirror) Manual & product guide

Bayaran tambahan RM50 untuk anda menghadiri ESRS (Essential Step to Reach Success) class. Di dalam ESRS class (selama 2 hari), anda akan diajar segala-galanya tentang Mary Kay…Company Philosophy, Career Path, Goal Settings, Make-up Skills, Selling Tips, Analysing Skin, Product Knowledge, Business Management dan banyak lagi ilmu yg anda akan pelajari.

Once you have completed your class, you will be given ESRS PIN and RM200 free voucher which can be used to purchase the Mary Kay products. Menarik kan....Jadi, sekiranya anda ingin berjaya terutama di dalam bidang kecantikan, Mary Kay ada jawapannya bersesuaian dgn slogannya "Enriching Women Lives"

Interested, please contact me Kak Haneem at 0129234622

No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here