Sunday

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

Saya ingin membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menceburi bidang kecantikan iaitu menjadi Beauty Consultant (Perunding Kecantikan Bebas) Mary Kay.

Kenapa saya memilih Mary Kay?

1) Yang paling utama sudah tentulah kerana produknya yang baik dan setaraf dengan produk antarabangsa yg lain. Dengan menjadi perunding kecantikan, anda akan berpeluang memiliki produk ini dengan harga yang lebih rendah dan mampu anda miliki.

2) Mary Kay akan mengubah hidup anda. Ianya bukan sahaja mampu menjadikan anda seorang wanita cantik, malahan boleh memperkayakan hidup anda. Percayalah dan mmg telah terbukti.

3) Anda mampu mempunyai business anda sendiri hanya dengan bermodalkan serendah RM180 sahaja untuk mendapatkan Starter Kit (nilai sebenar RM520). Di dalam Starter Kit mengandungi beberapa produk Mary Kay yg diberi antaranya ialah :
1) Sebuah beg Mary Kay.
2) 1 Set SkinCare TimeWise - Cleanser & Moisturiser (worth RM220)
3) 2 Medium Coverage Foundation (Ivory 200 & Beige 304) (Worth RM120)
4) Sample products seperti Set TimeWise, Day & Night Solution, Lipstick
5) Facial tools seperti facial cloth, mirror
6) Manual & product guide

Bayaran tambahan RM50 untuk anda menghadiri ESRS (Essential Step to Reach Success) class. Di dalam ESRS class (selama 2 hari), anda akan diajar segala-galanya tentang Mary Kay…Company Philosophy, Career Path, Goal Settings, Make-up Skills, Selling Tips, Analysing Skin, Product Knowledge, Business Management dan banyak lagi ilmu yg anda akan pelajari.

Setelah anda menamatkan class ESRS, anda akan di beri ESRS PIN and RM200 free voucher dimana anda boleh menggunakan untuk membeli Mary Kay products. Menarik kan....Jadi, sekiranya anda ingin berjaya terutama di dalam bidang kecantikan, Mary Kay ada jawapannya bersesuaian dgn slogannya "Enriching Women Lives"

2 comments:

  1. Salam kak, wajib tak buat kelas kalau register as BC tu kak?

    ReplyDelete
  2. Amni, class utk amni ke class yg amni kena buat utk org lain ye?

    ReplyDelete

Leave Your Comment Here