Saturday

PENJAGAAN KULIT MARY KAY - BOTANICALBotanical Customized Skin Care (Formula 1-F1) (Untuk KULIT KERING)~( Sesuai untuk umur 26 Tahun kebawah, juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah )


Mempunyai elemen Bunga Raya yang terkenal dengan elemen anti-oksida dan anti-radang yang memberikan faedah untuk mengurangkan rasa tegang dan kemerah-merahan. Elemen sejuk membantu untuk melembapkan kulit yang kering dan terangsa. Terdiri daripada 4 kombinasi iaitu Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.


1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)

Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan membersihkan kulit daripada elemen-elemen 'free radikal'. Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.Botanical Customized Skin Care (Formula 2-F2)
 (Untuk kulit Kombinasi zon T dan zon U )


(Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit kombinasi berminyak dan kombinasi kering untuk umur 26 Tahun kebawah dan juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah)

Ekstrak Beech Tree Bud ditambah untuk mengekalkan keseimbangan kulit dan merangsang proses semulajadi pembinaan kulit dan memberi impak kulit yang lebih anjal dan bermaya.Terdiri daripada Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.

1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)


Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan membersihkan kulit mengikut keadaan kulit dengan mengekalkan kelembapan kulit . Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.
Botanical Customized Skin Care (Formula 3)
(Untuk Kulit Berminyak)
(Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit berminyak untuk umur 26 Tahun kebawah dan juga bagi mereka yang mempunyai sejarah penggunaan produk yang berubah-ubah)

Witch Hazel ditambah bagi membantu mengawal pengeluaran minyak sebagai astringent sederhana. Dengan kandungan tannin yang tinggi , ia membantu mengurangkan kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas terhadap kulit. Terdiri daripada Pembersih , Mask , Penyegar dan Pelembap.

1) Cleanser (113 ml )
2) Mask (113g)
3) Refreshner (150ml)
4) Moisturizer (85g)


Satu SET berharga RM 285 bagi set penjagaan kulit yang lengkap untuk memulihara dan mengawal keseimbangan pengeluaran minyak serta mengekalkan kelembapan kulit . Sebagai permulaan, anda boleh menggunakan Cleanser dan Moisturiser.


6 comments:

 1. hurmm,, sun block ada tak??

  ReplyDelete
 2. Anonymous27 January

  kalau umur 27 sesuai lagi tak pkai set botanical?

  ReplyDelete
 3. Sarasyam, sun block ada harga rm120

  ReplyDelete
 4. Umur 27 sesuai bergantung dgn apa produk yg dipki skrg, jenis kulit dan masalah kulit ok

  ReplyDelete
 5. cara pemakaian untuk set no 2..camane ye?

  ReplyDelete
 6. kulit saye jenis kering dan berjeragat..my mom ade belikan set no 1....tapi mousturizer my mom belikan yg no2(utk kulit normal) boleh ke mcm tu?

  ReplyDelete

Leave Your Comment Here