Saturday

TIMEWISE NIGHT RESTORE AND RECOVER COMPLEX

Waktu malam ialah masa yang tepat untuk mengurangkan penuaan. Produk terbaru ini dirumuskan untuk mengoptimumkan pemulihan kulit pada waktu malam dengan mencetuskan kolegen baru dan membantu mengisi semula simpanan antioksida yang amat berharga.

FAKTA: KERANA PADA WAKTU MALAM, KULIT ANDA PERLU BEREHAT DARIPADA TEKANAN PERSEKITARAN YANG DIHADAPI SETIAP HARI, SESETENGAH PAKAR BERSETUJU BAHAWA MALAM IALAH MASA YANG TERBAIK UNTUK KULIT KITA MELALUI PROSES PEMULIHARAAN.  TIMEWISE® NIGHT RESTORE & RECOVER COMPLEX BERTINDAK PADA MASA KRITIKAL INI APABILA KULIT ANDA MEMERLUKAN PELBAGAI KEPERLUAN.

FAEDAH DAN PERAKUAN
7 daripada 10 wanita bersetuju bahawa kulit mereka berasa lebih muda selepas seminggu. Dan dalam satu kajian pengguna bebas selama 12 minggu, satu majoriti besar wanita bersetuju bahawa TimeWise® Night Restore & Recover Complex mengurangkan tanda-tanda penuaan pramatang dan kerosakan akibat persekitaran sebagai antara faedah yang ketara.*

 71% mengatakan ia mengurangkan keketaraan kerosakan akibat persekitaran
 70% mengatakan ia mengurangkan tanda penuaan pramatang
 69% mengatakan ia mengurangkan keketaraan garis ekspresi
 76% mengatakan kulit berasa lebih tegang

*Keputusan yang dilaporkan dalam satu kajian pengguna bebas selama 12 minggu

PELANGGAN YANG DISARANKAN
 Wanita yang sedia melawan penuaan pada tahap yang seterusnya
 Wanita yang sedia menggunakan teknologi terkini dan ramuan yang paling berkesan
 Wanita yang pernah melihat faedah ketara yang dibawakan produk TimeWise® dan ingin meningkatkan lagi faedah produk yang mereka sedang guna.
 Wanita yang mungkin baru mengenali TimeWise® tetapi sedang mencari inovasi baru dalam penjagaan kulit

BAGAIMANA IA BERTINDAK
Ahli-ahli sains di Pusat Penyelidikan Mary Kay membangunkan satu produk dengan 5 ramuan utama yang membekalkan keperluan yang paling diperlukan kulit anda:

i) Ia mencetuskan penghasilan kolagen baru.* TimeWise® Night Restore & Recover Complex dirumus dengan palmitoil tetrapeptide-7, satu ramuan yang terkenal serta penting untuk mencetuskan penghasilan kolagen.
ii) Ia mensasarkan matriks kulit.* Komponen asas matriks derma kulit ialah kolagen, iaitu rangka seperti jaring yang menyokong kulit. Semakin lemah matriks derma, semakin tualah orang itu akan kelihatan. Memandangkan palmitoil tetrapeptide-7 ialah ramuan yang terkenal penting untuk mencetuskan penghasilan kolagen *, maka ia merupakan ramuan penting dalam produk penjagaan kulit yang dirumus untuk menentang tanda penuaan yang ketara.
iii) Ia memulihara perintang kulit.* Perintang yang sihat amat penting kepada kesihatan kulit, memandangkan perintang mengawal dan mengekalkan paras lembapan yang membantu kulit berfungsi dan wajar. Sebahagian besar daripada perintang kulit terdiri daripada lipid yang fungsinya boleh disokong oleh ramuan tertentu. Sterol buah delima yang kaya dengan lipid berpotensi membantu memperkuat dan menstabilkan perintang kulit. Pusing ganti sel juga merupakan elemen penting dalam kesihatan kulit memandangkan sel yang lama boleh menghalang sel baru daripada timbul di permukaan. Ekstrak Buah Berangan telah menunjukkan keupayaannya menggalakkan pusing ganti sel*.
iv) Ia membantu kulit pulih daripada kerosakan harian. Setiap hari, kulit terdedah kepada radikal bebas akibat dedahan UV yang menyebabkan kerosakan berpanjangan yang boleh mengumpul momentum jika tidak diatasi segera. Ekstrak Biji Kapas yang kaya dengan peptida boleh membantu kulit pulih daripada cabaran* yang dihadapinya pada sebarang hari. Ekstrak Acai Berry pula membantu mengisi semula kehilangan antioksidan pada siang hari. Melainkan simpanan antioksidan ini diisi semula pada waktu malam, kerosakan yang terkumpul akan menyebabkan penuaan menjadi ketara.

*Berdasarkan ujian in vitro


Kulit kita pada Siang Hari

Kulit Kita Pada Malam Hari

Klik Sini Untuk Melihat E-Catalog Mengenai Timewise Night Restore & Recover Complex

No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here