Saturday

TIMEWISE MOISTURE RENEWING GEL MASK


TimeWise Moisture Renewing Gel Mask
Harga RM110

Dapatkan kaedah untuk menentang usia anda ketika tidur dengan menggunakan masker penghidratan pembaharuan kulit.

Kulit anda kehilangan lembapan yang vital seharian, dan ini akan memberi impak pada penampilan kulit anda. Formula TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask MOISTURE-LOCK membantu meningkatkan paras lembapan kulit anda dan memenuhi keperluan lembapan kulit anda dalam semalaman. Urutkan sahaja produk ini selepas langkah pelembapan dan biarkan produk ini menyempurnakan tugasnya bagi memperkuat lagi rejimen penentang usia anda dengan ekstrak bahan botani berbau harum yang segar. Pada waktu pagi, kulit anda akan kelihatan lebih muda, lebih bingkas, lebih tegang, berasa lebih lembut dan sihat, dan tampak lebih segar dari dalam lantas menampilkan kulit yang tampak muda.

Tips Dari Pakar :

“Penambahan dan pengurangan mask” bermaksud menggunakan mask berunsur “pengurangan” yang boleh membantu anda mencapai pembersihan yang mendalam dalam regimen pengunaan mask dua hingga tiga kali seminggu, seperti Mask Botanical Customized Skin Care atau Mask Melacep. Mask ini boleh membantu penjanaan sel kulit baru dan boleh menjadikan kulit lebih halus. Setelah penggunaan “pengurangan” mask, anda boleh gunakan mask berunsur “penambahan” untuk melembabkan dan mengekalkan is pada kulit anda, misalnya dengan penggunaan mask terbaru “TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask”. Dengan ini, komponen baik mask boleh diserap ke dalam kulit sel mati terkumpul di kulit ini dan membersih agar merangsang metabolisma kulit supaya kelihatan lebih muda dan sihat. Anda juga harus ingat akan kekerapan dan cara penggunaan mask, dan gunakan mask “penambahan” dan “pengurangan” pada hari yang berlainan. Jangan di gunakan pada hari yang sama.

Tips Penggunaan :

1. Gunakan produk penjagaan kulit dan suplement Mary Kay yang bersesuaian dengan keperluan kulit. Misalnya, untuk kulit cerah, anda boleh menggunakan MelaCEP Whitening System Essence sebelum pemakaian TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask. Untuk keperluan kulit yang lain, anda boleh menggabungkan produk penjagaan kulit dan suplement sebelum pemakaian mask untuk memaksimumkan faedah produk.

2. Gunakan Mask Botanical Customized Skin Care dan TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask secara selang hari. Gunakan mask Botanical Customized Skin Care pada hari pertama untuk pengelupasan kulit, diikuti dengan TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask pada hari berikutnya untuk melembap dan memperbaiki kulit.

3. Jika kulit anda kering, gunakan Age-Fighting Moisturizer selepas TimeWise® Night Solution dan akhirnya dengan TimeWise Moisture RenewingTM Gel Mask.


No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here