Saturday

PEMENANG 'MARY KAY CONTEST'

Setelah saya review berkali kali penyertaan blogger 'Mary Kay Contest', akhirnya seorang blogger bertuah telah terpilih sebagai pemenangnya.  Jom baca posting apa yang beliau tahu mengenai Mary Kay.  Ini blog beliau http://miralittleprincess.blogspot.com/2010/11/mary-kay-contest.html



Dok surf the net pasal produk Mary Kay...then tetiba jumpa this blog yang jual produk
Mary Kay n kebetulan adakan contest....so, sesape yang nak join...bleh KLIK HERE

senang je syarat penyertaannya....

anyway...apa yang saya tahu pasal Mary Kay nih???

setelah penat membaca...apa yang dapat disimpulkan...Produk Mary Kay merupakan produk kecantikan yg datang dr Dallas US. Produk MK in terdiri daripada set penjagaan kulit, set penjagaan badan, Set Make-up dan byk lagi. For your info, this product has been in the market for 44 yrs....wow!!lamanye.... they also have their own lab and they

did their own research for the product....erm...rasanya produk lain ade ke lab sendiri utk buat research ekk??anyway, yang paling best pasal product nih...they have MONEY BACK GUARANTEE bagi pelanggan yang tak puas hati dengan produk mereka...so,meaning that..Mary Kay memang

suatu produk yang berkualiti tinggi dan menjaga kebajikan pembeli dengan program tersebut....erm..mesti readers tertanya2x.....apa bahan yang digunakan dalam produk MARY KAY nih???jawapannya ialah....mereka menggunakan pati tumbuhan semulajadi...contohnya....pati bunga raya, pati bunga beech, kacang hazel, delima dan banyak lagi la.....kat bawah ni contoh produk daripada MARY KAY...



Set Make-Up...cantik kan color2x yang diorg ada...:)



Set Time Wise -



Set Botanical



Set MelaCep


so,produk yang saya nak sangat ialah Set TimeWise ..sebabnya..
saya nak kulit saya lebih muda dari usia sebenar..yelah...dah masuk 30-an..
hopefully kulitku masih seperti 20-an...tidak berkedut dan berseri2x.....
untuk makluman, saya dapat tahu mengenai produk Mary Kay melalui
website Wanitamelayu.com
so, rasanya sume syarat dah saya penuhi..hopefully kalau rezeki..bleh le menang...
 

kepada Nora yang telah terpilih sila hubungi saya di haneemmk@gmail.com dan tinggalkan maklumat lengkap anda spt nama penuh, alamat, no tel ok. Sila nantikan hadiah misteri dari saya yang akan di pos nanti ok :)))

No comments:

Post a Comment

Leave Your Comment Here