Tuesday

NEW TESTIMONI PENGGUNA TIMEWISE


2 Minggu penggunaan Timewise



Sebulan setengah penggunaan Timewise


Sebelum menggunakan timewise, Has adalah pengguna set botanical F1+F2. Beliau sgt sukakan set ini tapi beliau juga teringin mencuba set timewise tambahan Has ada masalah jerawat yang tidak berhenti henti dan ada ruam2 halus di sekitar muka sedangkan beliau telah menggunakan set botanical selama 4, 5 bulan. Akhirnya pada 26 Aug, Haneem pos cleanser TW, moist TW dan night cream kepada Has.


Pada 5 Sept, Has btau mukanya naik jerawat2 cam nasi. Haneem kata takpa teruskan tapi pada 12 Sept Has bagi pic dia. Kesiannya masa ni Haneem tengok, nak suruh Has teruskan and tahan pun cam tak smpi hati. Has dah nak pulangkan semua barang2 tersebut tapi tup2 pada 17 Sept Has btau jerawat2 beliau dah kecut sikit dan kulit muka beliau semakin tegang. Fuhh leganya masa ni tapi Haneem suruh Has update balik status kulit dia samada ok or not.


Dan semalam 11 Oct, Has bagi pic terbaru dia. Lainnya kulit Has sekarang, jerawat2 pun dah takda. Syukur sgt2 sbb healing crisis semasa Has pakai timewise sudah berakhir. Nasib baik Has sabar, thks Has and harap kulit Has semakin cantik, tegang dan muda dari hari ke sehari. Nanti apa2 btau akak ok.