Sunday

MARY KAY CONTEST

Hmm tetiba saya teringin nak anjurkan satu contest Mary Kay lah pulak. Contest yang teramatlah senang dan simple. Hadiahnya pulak mestilah barangan dari Mary Kay product. Ok jom tengok syarat-syarat penyertaannya ok.

TERMA & SYARAT SYARAT PENYERTAAN:-

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung, mengikuti,terjumpa atau terbaca blog saya ini.

2. Dengan sukahati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini ataupun ADDKAN BANNER saya di blog anda so kita boleh exchange link nanti hehehe best tu and let's me know ok.

3. Buatkan 1 title entry anda 'MARY KAY CONTEST'.

4. Sila uploadkan banner diatas dan linkkan ke entry saya, so sesiapa yang terjumpa entry anda pun boleh menyertainya.

5. Just bagitau apa yang anda tahu mengenai Mary Kay dan di mana anda mengetahui mengenainya. Produk yang mana paling anda ingin miliki atau sukai. Jawapan paling best akan di pilih sebagai pemenang.

6. Jangan lupa link kan penyertaan anda di comment saya agar mudah untuk saya membuat semakan dan pilihan ok. Klik kat waktu tu ye.

TARIKH AKHIR PENYERTAAN IALAH 30.11.2010.
SELAMAT MENCUBA.

13 comments:

  1. akak, banner tu nk upload di side bar or dalam entry?

    ReplyDelete
  2. Elis, dalam entry...tapi klu elis nak ltk kat side bar tq akak ucapkan eh

    ReplyDelete
  3. salam akak,
    saya join contest akak ye...ni link utk contest MK..
    http://miralittleprincess.blogspot.com/2010/11/mary-kay-contest.html
    anyway, salam kenal ye...tq

    ReplyDelete
  4. salam nora....

    ok nanti akak tgk eh...salam kenal jugak and thks

    ReplyDelete
  5. salam kak..

    sy dh join contest akk gak..

    link tok contest nie...

    http://ixoora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam zura...thks sertai contest ni ye...nanti akak terjah blog zura ok

    ReplyDelete
  7. Salam, akak join contest.

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    Emel: megahasz@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam kak..
    saya join contest ni. :D

    http://lurvelikediz.blogspot.com/2010/11/mary-kay-contest.html

    ReplyDelete
  9. SALam saya pun join jugak..harap2 ada tuah la hendaknyer =)

    http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2010/11/mary-kay-contest.html

    lau ade yg kurang inform k..tQ..

    ReplyDelete
  10. mary kay xnk buat contest lagi kew??=(

    ReplyDelete
  11. hai azlina, lum lagi....rajin2lah jenguk kat sini ye

    ReplyDelete

Leave Your Comment Here